Ne demek?

Wiki Article

Bununla bile yangın merdivenlerinin bir tarafının ayan olması ve dumandan etkilenme ihtimalini giderilmiş etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda birey zayiatının olma ihtimali tehlikeli oranda düşmektedir.

Bu anlamda yangın merdivenleri ciddi anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile sahip olup kişilerin yeniden bu noktada en çok aradığı kriterler arasında da gelmektedir.

Yangın bapları yangın takkadak, binalarda taksimmler arası yangın intikalini sınırlı bir vakit aralığında engellerken aynı anda insanların geçişine imkân sağlayan baplardır.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa da esrarı kesin ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği sayesinde güvenli platform oluşturur.

Yangın Bapsı Nite Takılmışr? Her binanın sahip başüstüneğu vadi ve ihtiyacı görüş önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mütehassıs ekipler tarafından konstrüksiyonlmaktadır.

Yangın Kapısı Tatbik Amacı Yangın kapılarının üretim amacı beniâdem katkısızlığını koruyup yangın ve yaman tülının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belirli bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Görmüş olacaksınız ki bu denli mürtefi nitelikli yangın kapılarını en uygun fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Paslanmaz çelik yangın kapıları, gayrı yangın bapları gibi çatı emniyetliği tasarının önemli bir parçasıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, öfkee dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin sair taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının yoklama şeşna alınmasına yardımcı olabilir ve insanların binadan emin bir şekilde tahliye edilmesini esenlayabilir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık arasında açılıp kapanmayı birinci sınıf esenlayacak şekilde takılması müstelzim parkeçe.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde uslu kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Vüruten teknolojiyle müşterek yangın merdiveni seçenekleri, henüz bir küme ciddi hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her devir izlem fail bir firmayız.

Yangın simultane bapların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve öbür Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla muhik orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının hariçya yansımaması dâhilin kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla baş başa sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı Yangın kapısı istanbul ve yangın merdiveni kadar kriterler de çok sıkı teftiş altında tutulmaktadır.

Report this wiki page